发表文章

[PHP] 投票系统-再次发送项目问题 "Vote System - send item problem - again"[mwenhanced]

GoogleCodeExporter 1月前 24

Ok. Here we go again with same problem. I'm using mangosweb for mangos
core: MaNGOS/0.16.0 Revision 9562 - it's almost latest. I use mangosweb
(totaly clean new install) and i have it right configured as it should
be... same thing on trinityweb works ok, but on mangosweb doesnt...

now problem as i can understand this things is, trinityweb use some other
protocol to send items than mangosweb

but i suspect that mangos has something changed in his telnet
(motd,username,password) section and i do not know what... looks like that,
anyway, if you have same revision or higher, can you guys test and tell me
i'm wrong please... :)

And error message I get when I press button Choose: Remote Login Problem:
Username: -No such user. 

...and believe me, i have such user in there...it is admin with right level
and it's all ok in commands database... ok, i know, i'm pain in the a33.
sorry for that. :)

13st...@gmail.com 2010年3月11日在 5:22 code.google.com 报告的原始问题

原文:
Ok. Here we go again with same problem. I'm using mangosweb for mangos
core: MaNGOS/0.16.0 Revision 9562 - it's almost latest. I use mangosweb
(totaly clean new install) and i have it right configured as it should
be... same thing on trinityweb works ok, but on mangosweb doesnt...

now problem as i can understand this things is, trinityweb use some other
protocol to send items than mangosweb

but i suspect that mangos has something changed in his telnet
(motd,username,password) section and i do not know what... looks like that,
anyway, if you have same revision or higher, can you guys test and tell me
i'm wrong please... :)

And error message I get when I press button Choose: Remote Login Problem:
Username: -No such user. 

...and believe me, i have such user in there...it is admin with right level
and it's all ok in commands database... ok, i know, i'm pain in the a33.
sorry for that. :)

Original issue reported on code.google.com by 13st...@gmail.com on 11 Mar 2010 at 5:22

相关推荐
最新评论 (11)
GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 1
yeah as i predicted, it says this:

2010-03-11 18:32:08 User USER admin does not exist.
2010-03-11 18:32:08 Connection was closed.

最初的评论 13st...@gmail.com 在2010年3月11日在10:58

原文:
yeah as i predicted, it says this:

2010-03-11 18:32:08 User USER admin does not exist.
2010-03-11 18:32:08 Connection was closed.

Original comment by 13st...@gmail.com on 11 Mar 2010 at 10:58

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 2
In your config file, if you have <vote_system> -> <revision> set to 1, It adds 
the
"USER" infront of the username, so try switching that, if that doesnt work, 
then i
have a fix, but it requires editing you "community.vote.php" file

最初的评论 wilson.steven10@gmail.com 在2010年3月11日在11:10

原文:
In your config file, if you have <vote_system> -> <revision> set to 1, It adds 
the
"USER" infront of the username, so try switching that, if that doesnt work, 
then i
have a fix, but it requires editing you "community.vote.php" file

Original comment by wilson.steven10@gmail.com on 11 Mar 2010 at 11:10

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 3
This <mangos_revision>1</mangos_revision> has same result as if there is 0.

2010-03-12 00:21:41 User USER admin does not exist.
2010-03-12 00:21:41 Connection was closed.

最初的评论 13st...@gmail.com 在2010年3月11日在11:25

原文:
This <mangos_revision>1</mangos_revision> has same result as if there is 0.

2010-03-12 00:21:41 User USER admin does not exist.
2010-03-12 00:21:41 Connection was closed.

Original comment by 13st...@gmail.com on 11 Mar 2010 at 11:25

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 4
ok, here is the fix:

Line 245: change fputs($telnet, "USER ".$remote[2]."\n");

to this:

fputs($telnet, $remote[2]"\n");

and Line 253: Change fputs($telnet, "PASS ".$remote[3]."\n");

to this:

fputs($telnet, .$remote[3]."\n");

最初的评论 wilson.steven10@gmail.com 在2010年3月12日在1:57

原文:
ok, here is the fix:

Line 245: change fputs($telnet, "USER ".$remote[2]."\n");

to this:

fputs($telnet, $remote[2]"\n");

and Line 253: Change fputs($telnet, "PASS ".$remote[3]."\n");

to this:

fputs($telnet, .$remote[3]."\n");

Original comment by wilson.steven10@gmail.com on 12 Mar 2010 at 1:57

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 5
It's really strange and it's look better, but still doesnt work, here it says 
now
this from page: Remote Login Problem: Username: Password: +Logged in. 
and from ra.log: 2010-03-12 08:30:56 User account 38 has logged in.
2010-03-12 08:30:59 Connection was closed.

that's it - any other suggestions? it looks like mangos has problem with remote
access... but as i say before rather i see how i'm wrong and mangos is ok lol

最初的评论 13st...@gmail.com 在2010年3月12日在7:34

原文:
It's really strange and it's look better, but still doesnt work, here it says 
now
this from page: Remote Login Problem: Username: Password: +Logged in. 
and from ra.log: 2010-03-12 08:30:56 User account 38 has logged in.
2010-03-12 08:30:59 Connection was closed.

that's it - any other suggestions? it looks like mangos has problem with remote
access... but as i say before rather i see how i'm wrong and mangos is ok lol

Original comment by 13st...@gmail.com on 12 Mar 2010 at 7:34

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 6
remove the "\n" at the end of those 2 fields (line 245, 253). Also remove the 
"."s in
front and after the "$remote[3]" If the problem still presists :p ..... then i 
will
look into all the telnet changes mangos has made.

最初的评论 wilson.steven10@gmail.com 在2010年3月13日在3:42

原文:
remove the "\n" at the end of those 2 fields (line 245, 253). Also remove the 
"."s in
front and after the "$remote[3]" If the problem still presists :p ..... then i 
will
look into all the telnet changes mangos has made.

Original comment by wilson.steven10@gmail.com on 13 Mar 2010 at 3:42

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 7
ok on post 6 you do not say what file to edit ? i take it is 
components\community\vote\functions.php ?

web page will show error
Remote Login Problem: Username: 


when i edit this is what i now get in the RaLogFile.log

2010-03-14 22:39:23 Incoming connection from 127.0.0.1.
2010-03-14 22:40:29 Connection was closed.

using these 2 lines

fputs($telnet, $remote[2]);

fputs($telnet, $remote[3]);

最初的评论 madmax76...@gmail.com 在2010年3月15日在2:42

原文:
ok on post 6 you do not say what file to edit ? i take it is 
components\community\vote\functions.php ?

web page will show error
Remote Login Problem: Username: 


when i edit this is what i now get in the RaLogFile.log

2010-03-14 22:39:23 Incoming connection from 127.0.0.1.
2010-03-14 22:40:29 Connection was closed.

using these 2 lines

fputs($telnet, $remote[2]);

fputs($telnet, $remote[3]);

Original comment by madmax76...@gmail.com on 15 Mar 2010 at 2:42

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 8
I have this problem when some one try to choose a reward.

"Remote Login Problem: -Not enough privileges."

最初的评论 georgiosburnham@gmail.com 在2010年3月18日在11:55

原文:
I have this problem when some one try to choose a reward.

"Remote Login Problem: -Not enough privileges."

Original comment by georgiosburnham@gmail.com on 18 Mar 2010 at 11:55

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 9
I forgot to mention I use trinity the last rev.

最初的评论 georgiosburnham@gmail.com 在2010年3月19日在12:00

原文:
I forgot to mention I use trinity the last rev.

Original comment by georgiosburnham@gmail.com on 19 Mar 2010 at 12:00

GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 10
Update to the newest revision. It has the fix.

最初的评论 wilson.steven10@gmail.com 在2010年3月23日在4:00

  • 更改的状态:固定
原文:
Update to the newest revision. It has the fix.

Original comment by wilson.steven10@gmail.com on 23 Mar 2010 at 4:00

  • Changed state: Fixed
GoogleCodeExporter 1月前
点赞(0) 引用 11
Well it is not fixed for trinity as I get Telnet Connection Problem: Connection 
refused

最初的评论 alexandr...@gmail.com 在2011年5月5日在11:17

原文:
Well it is not fixed for trinity as I get Telnet Connection Problem: Connection 
refused

Original comment by alexandr...@gmail.com on 5 May 2011 at 11:17

返回
发表文章
GoogleCodeExporter
文章数
2058
评论数
7414
注册排名
7388